Playbook Fabrika Ayarlarına Döndürme ve Tüm Verileri Silme

Playbook fabrika ayarlarına döndürme

Playbook tüm verileri silme

Önemli! Bu işlem sonrası tüm verileriniz silinecektir. Eğer önemli verileriniz var ise yedek almanız gerekir.  

Sağ üste ayarlar (çark resmi) >Sol aşağıda güvenlik > Güvenlik temizlemesi> Onaylamak için blackberry yazıyoruz ve verileri temizle butonunu tuşluyoruz.

Etiketler: , ,

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


*