Son Çıkan Güncel Yazılar

Android Telefona Gmail Rehber Yedeği Geri Yükleme

Ana sayfa Forumlar Android Destek Android Telefona Gmail Rehber Yedeği Geri Yükleme

Bu konu 1 yanıt ve 1 izleyen içeriyor ve en son  Müşteri Hizmetleri tarafından 2 yıl 2 ay önce tarihinde güncellendi.

2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Yazar
    Yazılar
  • #17047
    teknoloji.
    teknoloji.

    android cep telefonlarında silinene rehberi resimleri videoları kısa mesajları uygulamaları programların yedeğini google gmail ile yedekleme yedeği geri yükleme

#16826

Android Cep Telefonunda Gmail Alınan Rehberin Yedeğini Geri Yükleme Nasıl Yapılır Android Telefona Gmail Rehber Yedeği Geri Yükleme

Android cep telefonda bulunan rehberi kişileri daha önce Gmail hesabınıza yedek aldıysanız yedekleme yaptıysanız, yeni Android telefona veya telefondan silinen rehberi Gmail sayesinde tekrar geri yükleyebilirsiniz.

Android kişileri geri yükleme: Android Telefon Gmail Rehber Yedeği Geri Yükleme ? Android Gmail Alınan Yedeği Geri Nasıl Yüklenir,Yükleme,Android Gmail Rehberin Senkronizasyonu,Geri Alma

Aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz gmail sayfasından ya da android cep  telefonunda bulunan hesaplardan geri yükleyebilirsiniz.

Kişi listenizi, geçmiş 30 gün içinde herhangi bir andaki durumuna geri yükleyebilirsiniz. Aşağıdakilerden birini yapmak istiyorsanız bu işlem oldukça yararlıdır:

  • Silinen kişileri kurtarma
  • Başarısız bir senkronizasyondan sonra kişileri geri yükleme
  • Son içe aktarma işlemini geri alma
  • Son birleştirme işlemini geri alma

Android Telefona Gmail Rehber Yedeği Geri Yükleme

  1. Gmail’i açın.
  2. Sol üst tarafta yer alan Gmail seçeneğini tıklayın ve Rehber‘i seçin.
    Android Telefona Gmail Rehber Yedeği Geri Yükleme
  3. Kişi listenizin üst kısmındaki Daha fazla düğmesini tıklayın.
    Android Telefona Gmail Rehber Yedeği Geri Yükleme
  4. Kişileri geri yükle… seçeneğini tıklayın.
  5. Kişi listenizi geri yüklemek istediğiniz zamanı (10 dakika öncesi, bir saat öncesi, bir hafta öncesi gibi) seçin.
    • İpucu: Başladığınız noktaya dönmek isteyebileceğiniz ihtimalini göz önünde bulundurarak, kişilerinizi geri yüklediğiniz zamanı not alın.
  6. Geri Yükle‘yi tıklayın. Geri yükleme işlemi tamamlandığında ekranın üst kısmında bir bildirim görüntülenir.

Geri yükleme işlemini geri alma

  • Kişilerinizi geri yükledikten hemen sonra, ekranın üst tarafındaki sarı bildirim çubuğunda bulunan Geri Al seçeneğini tıklayarak işlemi hemen geri alabilirsiniz.
  • Bildirim çubuğu artık orada değilse kişilerinizi dilediğiniz zaman, ilk geri yükleme işlemine başlamadan hemen önceki zamana geri yükleyebilirsiniz.
2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)

Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.